• In mijlocul naturii

  Un cadru natural cu o frumusete aparte unde poti sa simti la tot pasul mireasma florilor de camp, fosnetul codrilor, rasina de brad, razele soarelui dar si gerul iernii – un loc ce asteapta sa fie descoperit

 • Aspect rustic

  Un popas pe care îl meriti, momentul tau de liniste, de relaxare sau de ce nu, un popas la distractie într-o ambianta deosebita cu aspect rustic.

 • Ambianta deosebita

  Popas Pop este pensiunea  in care te deconectezi de cotidian si te bucuri de lucrurile esentiale – un cadru natural cu o frumusete aparte unde poti sa simti la tot pasul mireasma florilor de camp, fosnetul codrilor, rasina de brad, razele soarelui dar si gerul iernii – un loc ce asteapta sa fie descoperit.

Bine ati venit.

Un popas pe care îl meriti, momentul tau de liniste, de relaxare sau de ce nu, un popas la distractie intr-o ambianta deosebita cu aspect rustic.

Popas Pop este pensiunea  in care te deconectezi de cotidian si te bucuri de lucrurile esentiale – un cadru natural cu o frumusete aparte unde poti sa simti la tot pasul mireasma florilor de camp, fosnetul codrilor, rasina de brad, razele soarelui dar si gerul iernii – un loc ce asteapta sa fie descoperit.  Te deconectezi sau te conectezi!  – pentru ca iti poti aduce familia, prietenii, colegii de munca sau chiar sa cunosti aici oameni noi.

Pensiunea este situata în Strambu –Baiut, comuna Baiut, nr. 232 A, Maramures – Romania – pe valea Mesteacan, in locul zis Vizuina si Zavoi. Locatia se afla la o distanta de 1 ora si 10 minute din Baia Mare catre Baiut, prin Cavnic, pe drumul de acces DJ184 si DJ109F sau la o distanta de 1 ora si 15 minute din Baia Mare către Tara Lapusului prin Targu Lapus, pe drumul de acces DN18B si DJ109F.

Popasul se afla la 200m inainte de a ajunge in centrul satului, pe acelasi drum de lagatura intre Targu Lapus si Cavnic prin pasul Rotunda.

Cazare

Camerele noatre sunt complet utilate, spatioase si imbietoare la odihna. Amenajate si mobilate in stil modern, dar cu mici accente traditionale atent potrivite in decor.

Capacitatea de cazare a 22 de persoane se  face in functie de tipul camerelor, astfel : 10 camere sunt duble cu paturi matrimoniale sau twin si 2 camere single. Copiii pana la varsta maxima de 5 ani beneficiaza de cazare gratuita, cu posibilitate de cazare in aceeasi camera cu parintii, fara pat suplimentar.

Fiecare camera dispune de

 • Baie proprie

 • Mobilier cu paturi single sau duble si dulap depozitare

 • Masuta si scaune

 • Internet wireless + TV

 • Minifrigider

 • Mocheta pufoasa

Servicii gratuite:

 • Mic dejun inclus

 • Internet wireless                                  

 • Pachet TV                                               

 • Parcare (50 locuri)

 • Informaţii turistice

Servicii cu plată:

 • Pranzul si cina se pot servi in regim de restaurant

 • Minibar cu bauturi racoritoare

 • Servicii de spalatorie si calcatorie haine                                  

Camera dubla

Camera dubla dispune de paturi twin apropiate sau separate si este perfecta pentru 2 persoane sau familie cu 1 copil mic cu varsta maxima de 5 ani.  

150 RON/noapte

Camera single

Camera single dispune de un singur pat si este potrivita
pentru o singura persoana.

100 RON/noapte

Restaurantul nostru

Mancare traditionala

Situat la parterul pensiunii, restaurantul nostru poate gazdui pana la 60 de persoane si ofera o gamă larga de bauturi si preparate, atat traditionale cat si sofisticate pentru a satisface toate gusturile. Preparatele sunt gatite cu produse proaspete, locale si atent selectionate.  Micul dejun este inclus in pretul camerei iar pranzul si cina se pot servi contra cost.

 

Flora si fauna locala

Natura din jurul nostru

Oaspetii care poposesc la pensiunea nostra pentru momente de relaxare in natură se vor bucura din plin de aceasta locatie prin activitati organizate individual sau in grupuri.  

Paduri seculare

Animale salbatice

Pasari 

Locuri pentru campare

Sport si activitati locale

Oaspetii care poposesc la pensiunea nostra pentru momente de relaxare in natură se vor bucura din plin de aceasta locatie prin activitati organizate individual sau in grupuri.  

Pescuit

Centru de informare locala

Drumetii cu bicicleta

Drumetii forestiere

 • Un popas excelent pentru evenimente

  Lorem ipsum dolor sit amet, ipsum eget a, commodo aliquam lorem vitae, magna lacinia turpis ut, nullam id non odio pellentesque turpis et.

 • Team building

  Lorem ipsum dolor sit amet, ipsum eget a, commodo aliquam lorem vitae, magna lacinia turpis ut, nullam id non odio pellentesque turpis et.
 • Aniversari si botezuri

  Lorem ipsum dolor sit amet, ipsum eget a, commodo aliquam lorem vitae, magna lacinia turpis ut, nullam id non odio pellentesque turpis et.

Contact

Pensiunea este situata in Strambu –Baiut, comuna Baiut, nr. 232 A, Maramures – Romania – pe valea Mesteacan, in locul zis Vizuina si Zavoi. Locatia se afla la o distanta de 1 ora si 10 minute din Baia Mare catre Baiut, prin Cavnic, pe drumul de acces DJ184 si DJ109F sau la o distanta de 1 ora si 15 minute din Baia Mare catre Tara Lapusului prin Targu Lapus, pe drumul de acces DN18B si DJ109F.

Strambu-Baiut, nr 232A ,

Telefon: 0362405709